Loading Настани
  • Овој настан помина

« Сите Настани

Богослужба – 26.11.2022

26/11/2022 @ 17:30 20:00

Пастор Константин Кајшаров

Богослужба 26.11.2022

ХЦ „Блага Вест“ во РМ
Скопје, North Macedonia
+ Карта на Google