Loading Настани
  • Овој настан помина

« Сите Настани

Пампорово 2022 – Камп за обука

01/08/2022 @ 07:00 06/08/2022 @ 22:00

Христијанска Црква „Блага Вест“ во РМ, ќе учествува на кампот за обука што го организира ЕЦ „Емануел“ кој ќе трае од 01-06.08.2022 год. во Пампорово, Бугарија, каде Пастор Константин Кајшаров ќе има неколку предавања.

Пампорово, Р. Бугарија