Поминати Настани

Богослужба – 26.11.2022

Богослужба 26.11.2022 ХЦ „Блага Вест“ во РМ, Скопје

Пастор Константин Кајшаров

Пампорово 2022 – Камп за обука

Пампорово, Бугарија Pamporovo

Христијанска Црква „Блага Вест“ во РМ, ќе учествува на кампот за обука што го организира ЕЦ „Емануел“ кој ќе трае од 01-06.08.2022 год. во Пампорово, Бугарија, каде Пастор Константин Кајшаров...